Qui sem ?


« L’Escola de Català del  Voló » es va crear l’any 1978 amb l’objectiu , esmentat a l’article 2 dels estatuts : « L’associació té com a objectiu de permetre la difusió del coneixement i de l’ensenyament de la llengua catalana».

Seguim encara  respectant aquests objectius.

 Adherir-se a l’Escola de Català és una mena  de  compromis  perquè,  com a simpla persona, donem un valor  a una llengua  molt insuficientment reconeguda  a França.

 Ho fem dins un ambient de conviviència i d’amistat entre tots, catalans d’origen i d’adopció, tots plegats.
 
Si tenes ganes d’aprendre la llengua o millorar-te, si vols ballar la sardana però també saber comptar-la i repartir-la, cantar, pujar al Canigó per la trobada i posar-hi el feix de la nostra vila, fer sortides culturals o repeixades amistoses … Vine a  «  l’Escola de català del Voló » !

La cultura catalana necessita  el teu suport personal actiu i alegre.

Benvingut siguis !

Hervé Bazià, president

« L’Escola de Català del Voló» a été créée en 1978. L’objectif cité  dans l’article 2 des statuts  est le suivant : « l’association a comme objectif de permettre la diffusion de la connaissance et de l’enseignement de la langue catalane ».

Nous continuons à respecter ces objectifs.

Adhérer à l’Escola de Català est une forme d’engagement personnel, celui d’accorder une valeur à une langue insuffisamment reconnue en France.

C’est ce que nous faisons tous ensemble dans une ambiance de convivialité et d’amitié, que nous soyons catalans d’origine  ou  d’adoption.

Si tu as envie d’apprendre  ou de t’améliorer en langue catalane, si tu veux danser la sardane mais aussi  savoir la compter et la répartir, chanter, monter au Canigou pour la trobada afin de  déposer le fagot de notre ville, faire des sorties culturelles ou des repas conviviaux…Viens à « l’Escola de Català del Voló » !

La culture catalane a besoin de ton soutien personnel, actif et enthousiaste.

Sois le bienvenu !